Ondersteuning

Uw SSL Certificaat

De volgende informatie kan u helpen met technische vragen of informatie over onze producten en diensten. Wij raden aan om onze Premium-installatie te gebruiken als u uw online-bestelling niet kunt voltooien.

Trustico® Support Image

Veelgestelde Vragen

Hier volgt een overzicht van de meest gestelde vragen die onze klanten regelmatig stellen. Zoek wat de veelgestelde vragen zijn en of de antwoorden kunnen helpen bij een probleem dat u heeft ondervonden.

Lees verder

Hoe een CSR (Certificate Signing Request) genereren

Een CSR is vereist om een SSL Certificaat te kunnen bestellen. De CSR wordt vanuit het bedieningspaneel van uw hosting of server gegenereerd. Ontdek hier hoe u een CSR en de eisen kunt genereren.

Lees verder

Hoe u uw SSL Certificaat kunt installeren

Hier vindt u meer informatie over het installatieproces voor het installeren van uw SSL Certificaat nadat het u is uitgegeven. De installatie-instructies zijn beschikbaar voor de meest populaire webservers en bedieningspanelen van verschillende hosting.

Lees verder

Browsercompatibiliteit van SSL Certificaten aangeboden door Trustico®

Onze SSL Certificaten werken met 99,9% van alle browsers en servers. We hebben een lijst met de meest voorkomende browsers en servers die het gebruik van een SSL Certificaat ondersteunen.

Lees verder

SSL Certificaten die met mobiele apparaten werken

Niet alle SSL Certificaten werken met mobiele apparaten. Deze functie wordt steeds populairder door de toename van mobiele gebruikers en mensen die hun mobiele apparaten gebruiken om op het internet te surfen. Op deze pagina vindt u meer informatie over welke SSL Certificaten met mobiele apparaten werken.

Lees verder

Veelgestelde technische vragen

Bezoek deze pagina als u technische problemen met uw SSL Certificaat hebt, technische informatie over uw SSL Certificaat of extra technische informatie over het SSL-protocol wilt hebben voordat u uw bestelling plaatst.

Lees verder

Informatie over vernieuwen

Ontdek alles wat u moet weten over vernieuwingen, onze speciale prijzen voor vernieuwingen en alle andere informatie en vereisten voor het vernieuwen van CSR (Certificate Signing Request).

Lees verder

Woordenlijst en Jargon Buster

De SSL-industrie bevat veel verschillende technische termen die tot verwarring kunnen leiden. Hier komt u meer te weten over deze bijzondere en specifieke termen en wat ze betekenen.

Lees verder

Over de validatieprocedure

Wanneer u onze producten koopt, moeten we bevestigen dat u echt de persoon bent die u hebt opgeven. Kom meer te weten over onze geautomatiseerde uitgifteprocedures, en verdere informatie over handmatige verificatieproducten en hun eisen.

Lees verder

Uw bestelling volgen en E-Mails opnieuw verzenden

Ontdek hier in wat stadium uw bestelling is. Als u uw e-mailbevestiging of de validatie-e-mail niet meer hebt, kunt u onmiddellijk een verzoek indienen om het opnieuw te verzenden. U kunt ook uw online factuur bekijken vanuit uw tracking-systeem.

Lees verder

Geautomatiseerd system van uitgifteverzekering

Als in uw bestelling een uitgifteverzekering is inbegrepen of als het gekocht is als aanvulling op uw bestelling, kunnen wij u helpen bij het opnieuw uitgeven van uw SSL Certificaat en de resterende geldigheid. Ga hiervoor naar deze pagina voor meer informatie over ons geautomatiseerd uitgifteverzekeringssysteem.

Lees verder

Informatie over Extended Validation (EV) SSL Certificaat

Extended Validation (EV) SSL Certificaten geven informatie over zeer goed beveiligde webbrowsers om de organisatorische identiteit van een website duidelijk te identificeren. Op deze pagina vindt u meer informatie over de voordelen van Extended Validation (EV) en hoe ze het vertrouwen van de consument kunnen verbeteren.

Lees verder

Telefooncodes van landen

Tijdens het bestelproces kunnen wij u vragen om uw telefoonnummer, landnummer en landcode. Als u uw landcode niet weet of u wilt bevestigen dat u de juiste code hebt geselecteerd, raadpleeg dan de lijst met landcodes die wij aan u hebben verstrekt.

Lees verder