Browser Root Acceptatie

Voorkom beveiligingsfouten van de browser

Browser Root acceptatie is een belangrijke voorwaarde bij het bepalen van een Certificate Authority (CA) voor uw SSL Certificaten. Veel Certificaatautoriteiten beweren 99% acceptie van de browser, maar deze bewering betekent niet dat elk SSL Certificaat zonder een beveiligingswaarschuwing in een browser wordt geactiveerd.

Trustico® Browser Root Ubiquity Image

Onze SSL Certificaten werken met alle bekende browsers

Nieuwere of kleinere Certificate Authority (CA) hebben waarschijnlijk voor sommige browsers geen roots in de rootwinkel opgenomen. Dit is vooral een probleem voor oudere browsers.

Alle door Trustico® uitgegeven SSL Certificaten zijn in nieuwe en oudere browsers aanwezig, wat betekent dat ze compatibel zijn met 99,9% van de cliëntplatformen en browsers.

In het verleden werden sommige roots van Certificaatautoriteiten niet opgenomen wanneer een nieuwe versie van de browser werd vrijgegeven, waardoor bezoekers van de website foutmeldingen in de browser zagen. Dit kan veel invloed hebben op de omzet en de reputatie van website-eigenaren.

Om altijd te zorgen voor hoge acceptatie van browsers, biedt Trustico® alleen SSL Certificaten van gerenommeerde Certificate Authorities (CA).